Як вибрати ополіскувач рота 💼 ФОРУМ
Форум о сорвисе создания форумов

Форум о сорвисе создания форумов

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 21.03.2026 - 23:26:07
Страницы:  1  

Як вибрати ополіскувач рота

АвторСообщение

Gluuummmyyy

Оптимист

Статистика:

Вітаю! Хочу почати користуватися ополіскувачем, але в магазині такий великий вибір, що очі розбігаються. На що звертати увагу при виборі? Які компоненти мають бути в складі?

Сообщение # 1 05.02.26 - 03:55:37
RE: Як вибрати ополіскувач рота

Linda-Linda

Оптимист

Статистика:

При виборі ополіскувача важливо розуміти, яка у вас мета. Якщо просто для профілактики карієсу - шукайте в складі фтор. Для здоров'я ясен потрібні протизапальні компоненти, наприклад хлоргексидин або екстракти трав. Для свіжості подиху - ментол і евкаліпт. Якщо чутлива емаль - краще без спирту в складі. Ще важливо читати інструкцію, деякі ополіскувачі не можна використовувати довго без перерви, особливо з хлоргексидином.

Сообщение # 2 05.02.26 - 04:34:24

maxi18

Оптимист

Статистика:

Я довго вибирав і зупинився на якісних варіантах. Зараз користуюся різними залежно від потреби - є ополіскувач для рота для щоденного використання і окремо для періодів, коли ясна турбують. Радив би не брати найдешевші варіанти, бо там часто багато спирту і мало корисних речовин. Ще важливий момент - не використовувати ополіскувач відразу після чищення пастою з фтором, треба почекати хоча б 15-20 хвилин, щоб фтор з пасти встиг подіяти. Або спочатку ополіскувач, потім чищення - так теж можна.

Оценили: LI-ANA505, s1g, Platon, KIRILL, Истини где-то рядом, ЮСЯ79
------------------------------
А ссоци аци я реги ональных. Би бл и отечных кон сор ци умовЯ верю в чесность президента,и в неподкупность постовых, в заботу банков о клиентах,в русалок верю, в домовых
Сообщение # 3 05.02.26 - 05:03:56
Скоростной Wi-Fi : Предыдущая темаСледующая тема: Выбор швейной машинки
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Driven by: Vanilla Forums 2.5.8